sensownośc tego działu
• Strona 1 z 1
sensownośc tego działu
Mam pytanie do autorów serwisu o sensowność istnienia działu propozycje zmian w serwisie. Jestem użytkownikiem serwisu ponad dwa lata i przez ten czas żadna propozycja z tego działu (a sam przesłałem ich kilka) nie została uwzględniona. Serwis w zakresie wykresów X/O nie wzbogacił się o żadną nową funkcjonalność (wiele propozycji było naprawdę wartych wprowadzenia). Szczególnie moim zdaniem brakuje linii trendu, możliwości określania samodzielnie wielkości kratki, możliwości sporządzania wykresów tylko z cen zamknięcia (co w przypadku mało płynnych spółek uważam za sensowne) a także możliwości sporządzania wykresu na dowolny dzień w przeszłości (żeby przeanalizować swoje decyzje giełdowe). Oczywiście wcale nie uważam że wszystkie funkcjonalności powinny być darmowe. Cześć z nich mogłaby być odpłatna (pod warunkiem braku błędów takich jak z siła relatywną). Pozdrawiam autorów strony, którą mimo uwag uważam za jedna z lepszych w necie a sam jestem fanem metody X/O. Proszę o odpowiedź czy w najbliższym czasie można spodziewać się jakiś zmian w serwisie?
- plipk
• Strona 1 z 1
Powrót do Propozycje zmian w serwisie